Affligem Bluesroute Wageningen 2020logo van Affligem logo van Affligem
The Juke Joints
zaterdag 18-01-2020 23:00
Café Loburg
Molenstraat 6, 6701 DM
“Deze Nederblues toppers hebben een witgloeiend energiek rockend album opgenomen. Een zinderende live-show, voor minder doen ze het niet. De set is één stomende machine, een pletwals die voorbij komt en je een beetje verdwaasd (of verbaasd) achterlaat.” (Heaven Magazine, mei/juni 2018)


“De Zeeuwen hebben zich ontwikkeld van recht-toe-recht-aan rockers tot een club gestaalde veteranen die alle schakeringen van de blues in hun achterzak hebben. Voor de Juke Joints is het feest nog lang niet afgelopen.” (Jazzism, april/mei 2018)


“The Juke Joints is een verslavend goed en hecht bluesgezelschap, dat een heerlijk opzwepende combinatie brengt van rock ‘n roll, blues, rockabilly en zydeco. The Juke Joints. “Live” toont een groep in supervorm. Een indrukwekkend eerbetoon aan hun grote fanschare.” (Altcountry Forum, april 2016)


“Alleen erbij zijn is nog beter.” (Maxazine, 5 mei 2018)


“Deze live-registratie die 35 jaar hard zwoegen bekroond, vormt een uitstekend overzicht van The Juke Joints, het energieke buitenbeentje in de Nederlandse bluesrock.” (Written In Music, maart 2018)


“Vanaf de eerste seconde vliegen ze er met heel veel goesting in………daar kan het nu gewoon op repeat. Zalig toch?” (Ctrlaltcountry.be, maart 2018)


“Een oerdegelijke bluesband, die vooral in de langere stukken voor opwinding zorgt. Michel Staat speelt hartstikke lekker gitaar, harmonicaspeler John ‘Sonnyboy’ van der Broek geeft de muziek extra sjeu en bassist Derk Korpershoek en drummer Peter Kempe slaan zich met verve door hun repertoire van klassiekers en eigen materiaal heen.” (Lust For Life, april 2018)


“Net zoals het publiek, vermaakt de band zich ook op het podium. Eigenlijk hebben we 35 jaar lang niets anders geweten.” (Keys & Chords, april 2018)


“Met ’35 Years Of Rock Rollin Blues’ is overduidelijk dat de Zeeuwen een gepassioneerde maar ook inhoudelijk overtuigende liveband zijn, waar we ongetwijfeld nóg 35 jaar plezier aan beleven. Gaat dat zien!” (Blues Magazine, april 2018)


“Een cd en dvd met een registratie van het onvergetelijke optreden in zaal De Piek (Vlissingen) dat plaatsvond op 11/11/2017. Een nieuwe live cd is goed nieuws want deze Zeeuwse leeuwen zijn op hun best in de Arena met een aanstekelijk publiek.” (Rootstime, maart 2018)


“35 jaar is een hoogtepunt, een feestje en onze aandacht meer dan waard.” (Arrow Classic Rock’s ‘Bluesbox’)


“Stuk voor stuk klasse muzikanten, die zich geen moment meer hoeven te bewijzen.” (Gitaar Plus, januari 2018)

Youtube